Ik ben Rosalien Teeven en mijn passie is creatief bezig zijn. Ik ben van jongs af aan altijd al creatief bezig. Er zijn al heel wat creatieve technieken gepasseerd. Textielverven, origami, borduren, smyrna, werken met textielverharder, kleien, schilderen, noem maar op. Na 28 jaar in het kleuteronderwijs werkzaam te zijn geweest heb ik er daarom bewust voor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Zo is Atelier Crealien ontstaan.

 

Bij Atelier Crealien kan jong en oud terecht voor een gezellige creatieve middag of avond. Er komen allerlei technieken aan bod. Ik geef workshops die incidenteel te volgen zijn. Voor kinderen is er iedere eerste woensdag van de maand knutselen van 13.30-15.30 uur. Houd hiervoor de facebookpagina in de gaten!

Voor kinderfeestjes kunt u ook bij mij terecht. Met mijn ervaring uit het kleuteronderwijs kan ik u een kinderfeestje op maat bieden.

En tot slot, hebt u iets te vieren? Een vriendinnendag, familiedag, teamuitje enz. dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar.

 

KvK Brabant 68627378 - BTW nr. NL 154681519B01 - Rekening nr. NL04RABO0318083353